Terms and Conditions

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor levering van Kool Organics producten aan consumenten

  1. Toepassingsgebied

1.a Kool Organics is gevestigd op Veemarkt 117-119, 1019 CA in Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56497695. Het BTW nummer van Kool Organics is NL 852155268B01 en het SKAL registratie nummer is 101627.

1.b Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, prijsopgaven, aanbiedingen en leveringen en iedere bestelling impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden. 

1.c Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.  


  1. Informatie over Kool Organics Aanbod

2.a Kool Organics producten betreffen de vermelde reeks producten op de Kool Organics website. Informatie met betrekking tot gebruikte ingredienten inclusief mogelijke allergenen, voedingswaarden, en gewicht per aangeboden verpakking staan vermeld op de website per product.  

2.b De opgegeven prijzen zijn inclusief Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. De vermelde prijzen zijn geldig op het moment van publicatie, waarna zij onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen.

2.c Prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke druk- en zetfouten.

2.d Kool Organics doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de prijzen accuraat zijn, maar kan niet garanderen dat er absoluut geen fouten in de prijzen zijn geslopen. In het geval dat er een fout in de prijs van een product is, zal Kool Organics toestaan dat de klant de nieuwe prijs aanvaardt of de bestelling annuleert. Als Kool Organics niet in staat is de klant, binnen de 30 dagen, te contacteren zal de bestelling automatisch geannuleerd worden. 


  1. Bestelling, verzending en bedenktijd

3.a Een bestelling kan worden gedaan via onze webwinkel.

3.b De goederen worden verzonden op kosten en op risico van de klant naar het door de klant opgegeven leveringsadres.

3.c De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd met uitzondering van feestdagen die op weekdagen vallen. Kool Organics is niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen. 

3.d De producten worden maximaal 30 dagen na de besteldag geleverd tenzij er sprake is van overmacht.

3.e Indien de Kool Organics producten niet kunnen  worden geleverd als gevolg van een plotselinge en tijdelijke onbeschikbaarheid, stelt Kool Organics de klant zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na de bestellin via e-mail in kennis. 

3.f De producten kunnen tot maximaal 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. 

3.g Voor het retourneren van bestellingen raadt Kool Organics aan een koerier te gebruiken die de mogelijkheid biedt het pakket te volgen. 

3.h Kool Organics is niet verantwoordelijk voor de terugbetaling van goederen die verloren, gestolen of beschadigd zijn. 


  1. Verzendkosten en Betaling

 

4.a Betaling van de bestelling kan worden gedaan met iDEAL en creditcard. De verzending van de bestelling vindt plaats na ontvangst van betaling.

4.b Kool Organics is niet verantwoordelijk voor douanekosten of belastingen die kunnen worden toegepast buiten Nederland.


  1. Klachtenprocedure en Aansprakelijkheid

5.a Klachten dienen binnen de 14 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven. 

5.b In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

5.c De verkoper is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website of door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens.